Favoritrestaurang i Årsta

Hej igen på er alla läsare! Jag vet att ni är många som ofta ber mig om tips på restauranger och matställen här i Årsta, och jag vet själv att det kan vara svårt att hitta, så därför tänkte jag idag tipsa om ett företag. Nygrens Catering & Event HB är en restaurang som jag vet att ni är många som redan känner till. Men för er som inte har koll på detta ställe vill jag verkligen tipsa om att gå dit. Det verkligen en så otroligt charmig liten restaurang, och ett självklart val för mig nu under sensommaren och hösten, då miljön verkligen är vacker. Vi är ett gäng vänner som har som tradition att gå dit när vi ska fira någons födelsedag eller liknande, och vi alla är alltid lika nöjda. Det som jag älskar med just Nygrens Catering & Event HB och som jag tycker är väldigt unikt är deras sätt att servera maten. Då de serverar mellanrätter, det ville säga att de varierar mycket i storlek. Detta är någonting som jag verkligen gillar, och som jag tycker fler restauranger borde ta efter, då man på så sätt får möjligheten att uppleva fler än en maträtt vid besöket. Då jag även anser att det finns så mycket gott och varierande på menyn, brukar det vara extra svårt att bara välja en rätt.

Jag vet att många av oss här på bloggen, där bland annat jag, är stora take away fantaster. Jag älskar verkligen att kunna välja någonting gott på en bra restaurang, men ändå kunna få äta maten hemma. Nygrens Catering & Event HB har självklart avhämtning av maten, och då kan man välja på hela menyn på restaurangen. Jag hoppas ni blir nöjda med tipset, och att även ni väljer att vända er till Nygrens Catering & Event HB när ni vill testa en ny restaurang.