Städfirma i Höllviken

Hej igen! I dagens inlägg tänkte jag skriva lite angående ett ämne som jag tagit upp en hel del här på bloggen under den senaste tiden. Som jag tjatat om tidigare så har vi ju för några veckor sedan flyttat till hus. Under de första veckorna var det verkligen katastrof. Det var svårare än vad vi trodde att hålla ett helt hus fint direkt efter inflyttningen, när man har jobb och barn som tar upp större delen av vardagen.

Vi valde efter några veckor utav ångest och stök hemma att göra det enklare för oss och vända oss till T.C Städservice AB, som jag i detta inlägg vill tipsa om. Jag fick höra om T.C Städservice AB av en nyfunnen vän i området, som precis som vi har svårt att få ihop vardagen utan någon hjälp. T.C Städservice AB är en städfirma som riktar sig till både privatpersoner och företag i Höllviken med omnejd. Vi har efter inflyttningen till huset insett att vi inte har tid eller ork i vardagen att städa ett så stort hus som vi nu har. Vi har därför valt att få städhjälp utav T.C Städservice AB en gång i veckan, vilket funkar riktigt bra. Det är ett företag med noggrann och duktig personal, som verkligen lämnar hela vårt hem snygg och rent varje vecka. Även en viktig del i arbetet som städare hos privatpersoner anser jag vara kundservice. Kundbemötandet hos T.C Städservice AB är helt fantastiskt, och är faktiskt en stor anledning till varför vi efter första gången valde att beställa städning av dem varje vecka. Jag vet att det är många av mina läsare som precis som vi har en vardag där jobbet tar upp en väldigt stor del av vardagen, vilket ofta gör att det inte lämnas så mycket ork kvar till nödvändiga saker som städning. Därför vill jag verkligen varmt rekommendera er som befinner er i Höllviken med omnejd att vända er till T.C Städservice AB. 

Du gillar kanske också...