PVC fönster i Uppsala

Något många inte är medvetna om är att ramen hos fönster spelar en avgörande roll när det är fråga om att främja kostnads- och energieffektiv värmeisolering. Fönsterprofiler som tillverkats i PVC är mycket bra! Detta beror på att de har betydligt bättre isolering vilket påverkar uppvärmningskostnaderna. Framförallt i passivhusstandard kan användningen av PVC fönsterkarmar minska på energikostnaderna. Bor man i Uppsala kan man med fördel kontakta Fönsterbyten Mälardalen AB, http://www.fonsterbyte.se/vi-erbjuder/altandoerrar-foensterdoerrar-uppsala/pvc-foenster-uppsala, där personalen har expertis inom allt som berör PVC-fönster.

Ljusinsläppet påverkas minimalt trots fönstrets ytbehandling
De klassiska fönstren har ett klarglas vars material är utformat för att släppa in energi och solljus åt båda hållen. Denna typ av fönster är den i särklass vanligaste produkten i de flesta byggnaderna världen över. Med energiglas som PVC-fönster har man däremot anpassat glaset för att bibehålla värmen inomhus istället för att släppa ut den tillbaka. Effekten fås genom en avancerad behandling som görs på fönstret och kan kortfattat förklaras som en ytbehandling av glaset. Genom att applicera ett tunt lager metalloxid påverkas ljusinsläppet minimalt och PVC-fönstret reflekterar en långvarig solenergi tillbaka in i huset utan att släppa ut den.

Högklassigt fönsterbyte i Uppsala
På Fönsterbyten Mälardalen AB i Uppsala rekommenderar man PVC-fönster eftersom de märkbart påverkar värmeutsläppet och bidrar till att man slipper värma upp byggnadens utrymmen i lika stor omfattning. PVC-fönstret fungerar som en slags isolering utan att minska på ljusmängden. Företagets kunniga personal monterar högklassiga PVC-fönster i Uppsala och kan ge kunden rådgivning i allt som berör ett fönsterbyte. De fönster som används är försedda med energiglas som behåller sin effekt i åtminstone 30 år och är så gott som underhållsfria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *