Ta hjälp av byggkalkyler

Vid ombyggnad gör du oftast en budget för hur mycket det får kosta. Det är inte alltid budgeten följs hur mycket man än försöker. Till exempel kan ytan dölja svåra skador som fuktskador eller andra skador som gör att det krävs mer arbete. Vid till exempel dragningar av sladdar kan det visa sig att just din sladd är kopplad tillsammans med grannens bostad, vilket gör att man måste in i båda lägenheterna eller husen.

Anställ en konsult och få projektet i rätt riktning
Genom att anställa en konsult inom http://www.bkkonsulter.se/vara-tjanster/byggkalkyler får du hjälp både innan och under arbetets gång. Innan arbetet startar görs en kostnadsanalys efter att man har tittat på skissen. Där får konsulten en överblick av hur stort arbetet är för att sedan gå över till att göra en programhandlingskalkyl. Denna kalkyl är för att projektet ska fortsätta i rätt riktning och hålla sig till budgeten. Den tredje och näst sista delen är systemhandlingskalkyl som går ut på att man tittar mer i detalj på systemlösningar för bygget.

Kontor och kontakt
Förfrågningsunderlagskalkyl är det sista steget och det är här det kan dyka upp lite otrevliga överraskningar. Precis vid slutspurten är det därför viktigt att ha en realistisk byggkalkyl som gör att det endast behöver göras några få justeringar. Tack vare byggkalkylen tappar projektet inte fart då det redan finns ett mål och projekt att jobba efter. För bokning av konsult kan du ringa till företagets kalkylchef, Johan Anderberg på nummer: 08-585 375 21. Du hittar kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro och Sandviken. Om du inte bor i någon av dessa städer behöver du inte oroa dig då hela Sverige är företagets arbetsplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *