Bantningspiller

På hemsidan bantningspiller.net säljer dom ett bantningspiller som heter Helsingörspillret. Detta bantningspillret är det mest använda och beprövade här i Sverige. Det är ett bantningspiller som verkligen funkar. Man märker snabbt efter att man har börjat med pillerna en tydlig viktminskning. Pillret innehåller ämnet Synefrin som är verksamt och det är tillverkat av massa olika slags örter som är 100 % naturliga.

Hur det fungerar
Pillret gör att man minskar i vikt eftersom att hungern dämpas vilket gör att man äter mer sällan. Fettet bränns snabbare och mer effektivt. Sist men inte minst så ökar ämnesomsättning drastiskt.

När man inte bör ta bantningspillerna
Om du tar några andra mediciner så måste du alltid rådfråga din läkare om du kan ta dessa mediciner tillsammans med ämnet Synefrin. Det måste du fråga då bantningspillerna innehåller det ämnet. Psykofarmaka cortisonpreparat kan öka din vikt och just bantningspiller är inte bra att ta när man genomgår en sådan viktökning. Om du har för högt blodtryck, förstorad prostata, förhöjd obehandlad ämnesomsättning, någon slags hjärtsjukdom eller om man tar några MAO hämmande mediciner som tillexempel antidepressiva. Om man tar det då så kan man få ytterligare högre blodtryck och högfeber med muskelkramper och så vidare. Om du är gravid eller ammar ska du heller inte ta bantningspiller. Då ska du inte banta på något sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *